top of page

Rekommendationer

Visit Dalarna

”Annica är snabb, professionell och mycket noggrann. Att anlita henne som del av projekt har varit värdefullt för oss”

Elin Alsiok

Affärsutvecklare Visit Dalarna

Rovdjurscentret De 5 Stora

”En liten organisation är ofta i behov av externa resurser både i form av tid och kompetens, och Forsberg natur var ett perfekt val för Rovdjurscentret De 5 Stora. Uppdragen blev snabbt och professionellt lösta oavsett om det gällde projektledning, webb eller textproduktion. Vi upplever Forsberg Natur som mycket pålitliga och flexibla och det underlättade vår verksamhet otroligt mycket.”  

Linda Thelin

Tidigare projektledare och kommunikatör på Rovdjurscentret De 5 Stora

Vulkan kommunikation och konfliktvägledning AB

”Det är alltid ett sant nöje att samarbeta med Forsberg natur & kommunikation. Företaget har gedigen sakkunskap och visar stort engagemang i varje detalj. Jag känner mig trygg med att deadline hålls och att saker görs i enlighet med uppdragsgivarens behov och önskemål”

Sara Hommen

Miljökommunikatör, Vulkan kommunikation och konfliktvägledning AB

Naturvårdsverkets viltförvaltningsenhet

”Forsberg natur & kommunikation gjorde flera uppdrag inom viltområdet åt Naturvårdsverket när jag var enhetschef för viltförvaltningsenheten. Annica är en mycket skicklig konsult när det gäller vilt- och naturförvaltningsfrågor. Annica var alltid lätt att samarbeta med och leveranserna var alltid av högsta kvalitet enligt tidsplan. Jag ger Annica mina bästa rekommendationer.”

Marcus Öhman

Tidigare enhetschef Naturvårdsverkets viltförvaltningsenhet

mossa.jpg

”Minjoo konsult AB har i ett flertal projekt anlitat Forsberg natur & kommunikation som samarbetspartner.
Forsberg natur & kommunikation är flexibla i samarbetet, lyhörda för kundens behov, levererar alltid i tid och har ett mycket professionellt arbetssätt.
Vi är väldigt nöjda med det utförda arbetet och tvekar inte att anlita Forsberg natur & kommunikation i framtida projekt.”

Martin Johansson

VD Minjoo konsult AB

hamlat-baldersnas.jpg

”Annica är en mycket duktig guide som är både rolig, kunnig och mycket seriös i sitt jobb. Hon guidar i hela Dalarna och kan det mesta men hennes specialkunskaper inom biologins, skogens och naturens värld är helt enastående. Så roligt och intressant att lyssna på henne då hon berättar.”

Anna-Lena Söderlund Törnell

Ordförande Dalarnas guide- och kulturförening

Kattdjur_spår.jpg

”Orsa rovdjurspark i Grönklittsgruppen AB har ett mycket gott samarbete med Forsberg natur & kommunikation. Det präglas av god struktur med hög kvalitet och snabba leveranser.
Kan verkligen rekommendera samarbeten med Forsberg natur & kommunikation.”

Sven Brunberg

Tidigare anläggningschef Orsa Rovdjurspark

ringblommor.jpg

”Forsberg natur & kommunikation levererar alltid i tid och med hög kvalitet. Vi är mycket nöjda med stödet vi fått i bland annat arbetet med utvärderingen av viltforskningen på Naturvårdsverket. Jag ger mina allra bästa rekommendationer.”

Maria Hörnell – Willebrand

Tidigare chef för Naturvårdsverkets viltanalysenhet

ek.jpg

”Som myndighet känns det väldigt tryggt att anlita Annica Forsberg. Hon tar stort ansvar för uppdraget på så vis att det blir tydligt för båda parter vad som ska levereras. Annicas erfarenhet av myndighetsarbete och kommunikation inom ett så utmanande område som rovdjursförvaltning, gör att det hon levererar alltid är relevant och av hög kvalitet. Det är värdefullt för oss att Annica är så självgående och ligger steget före och föreslår möjliga lösningar, då detta gör att det blir den avlastning för ordinarie personal som faktiskt var tanken med att ta in en konsult. Att hon dessutom är både trevlig och professionell gör det till en glädje att arbeta tillsammans med Annica.”

Maria Falkevik

Länsstyrelsen Värmland

bottom of page