top of page

Om företaget

Jag heter Annica Forsberg och har jobbat med rovdjursfrågor med fokus på kommunikation sedan 2003. Mina arbetslivserfarenheter sträcker sig från allt mellan vargspårning och guidning till att göra myndighetsbeslut och forskningsresultat begripliga.

Jag har tidigare varit anställd inom rovdjursförvaltning på flera olika länsstyrelser och på Naturvårdsverket. Jag har också arbetat som viltbiolog och kommunikatör på ett rovdjurscenter och som enhetschef på ett naturum.

 

Sedan 2015 jobbar jag som konsult i mitt eget företag Forsberg natur & kommunikation AB. Företaget finns i Falun, men arbetar över hela Sverige.

Annica Forsberg
Forsberg Natur & Kommunikation

Min bakgrund som biolog har jag kombinerat med kompetens inom miljökommunikation, naturvägledning, projektledning, journalistik, copy och webbredaktörsarbete – verktyg som jag har stor nytta av i mitt arbete. Jag är också auktoriserad guide och diplomerad hållbarhetsstrateg i offentlig sektor.

Med mig som konsult får ni en medarbetare som bidrar med både erfarenhet och nya ögon. För mig är hög kvalitet, lyhördhet och leverans i tid en självklarhet. Jag samarbetar ofta och gärna med andra konsulter i större uppdrag.

 

Hör av dig om du också vill jobba tillsammans med mig!

bottom of page